“Nu am jucat cel mai bun tenis al meu”“Nu am jucat cel mai bun tenis al meu”, a recunoscut românca Simona Halep, locul 5 în ierarhia WTA, care a trecut cu mari emoții de unguroaica Timea Babos (N.34), 6-1, 2-6, 6-4, sâmbătă, în turul 3 la US Open.

“A fost un meci greu, nu știu cum am revenit, nu am jucat cel mai bun tenis al meu”, a declarat Halep, citată de AFP, după această întâlnire care a durat două ore și 7 minute.

“Sunt într-o formă fizică bună, am resurse mentale, totul merge bine”, a continuat ea, precizând că la începutul zilei a avut probleme la spate.

Halep, semifinalistă la US Open anul trecut, a câștigat primul set în 24 de minute dar, cum i se întâmplă des, și-a pierdut concentrarea și i-a lăsat cale liberă adversarei în setul 2, comentează AFP. În ultimul set, Babos i-a luat serviciul româncei pentru a conduce cu 3-1, dar a pierdut rapid acest avantaj și a clacat mental, așa cum o arată dubla greșeală pe care a comis-o la mingea de meci.

În optimi, Halep o va înfrunta pe Carla Suarez Navarro (28 ani, 12 WTA), care a dispus de rusoaica Elena Vesnina cu 6-4, 6-3.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts