Primul trofeu pentru Araujo la Satu Marecsm-sm

După doi ani în care a fost mai degrabă Cenușăreasa Ligii Naționale, CSM Satu Mare pare că revine în top.

Cu jucătoare valoroase în lot și cu antrenor priceput, echipa noastră a pornit cu dreptul în noul sezon. Și, cu portughezul Araujo pe bancă, a cucerit primul trofeu. E drept unul amical, Cupa Sirius, dar unul care contează la moral și la încredere.

Echipa antrenată de portughezul Jose Araujo a jucat de joi până sâmbătă la Cupa Sirius de la Târgu Mureş. Un turneu amical cu patru echipe, o competiţie pe care sătmărencele au câştigat-o şi astfel că aduc acasă Cupa Sirius.

CSM Satu Mare a disputat sâmbătă ultimul meci contra gazdelor de la BC Sirius Târgu Mureş, o nou promovată în primul eşalon românesc de baschet feminin. Echipa noastră a cedat doar primul sfert, la un singur punct diferenţă. Următoarele trei le-a câştigat, am putea spune că lejer. CSM Satu Mare – BC Sirius s-a terminat 87-63 (15-16, 30-16, 16-13, 26-18). În primele două meciuri, sătmărencele au învins Olimpia Braşov (86-79) şi Phoenix Galaţi (66-54). Așadar se anunță un sezon interesant în baschetul feminin. Unul de criză i-am zice, cu doar 10 echipe la start, echipe cu bugete reduse, dar un sezon în care clar CSM Satu Mare e favorită la medalii!

Au jucat: Eniko Laza, Andrea Olah, Valentina Bolba, Adina Pop, Renata Szmutku, Gabriela Măgureanu, Flavia Ferenczi, Morgan Batey, Khadijah Whittington, Chastity Reed, Angela Rodriguez. Antrenori: Jose Araujo (principal), Adriana Pricop (secund).

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts