More


  Program dat peste cap la AJF Satu Mare

  - Advertisement -

  Anunț șoc făcut de AJF Satu Mare. În urma retragerii din Liga a 4-a de elite a celor de la Cetate Ardud, cu doar două zile înaintea primei etape, oficialii fotbalului județean s-au văzut obligați să refacă tot programul.

  Astfel forul condus de Ștefan Szilagyi a luat o decizie radicală și a decis amânarea primei etape în toate cele trei campionate.

  Unele echipe s-au trezit cu întreg programul peste cap și s-au arătat oarecum nemulțumite de decizie mai ales că în loc să se joace pe vreme bună, campionatul se va întinde acum până toamna târziu…

  De altfel pe pagina oficială de facebook cei de la Unirea Tășnad au anunțat că în locul meciului oficial cu Cetate Ardud , echipa va juca un amical cu Știința Beltiug.

  Iată comunicatul AJF Satu Mare:
  Comitetul de Urgenta al AJF Satu Mare, întrunit, la cererea echipelor din toate categoriile competiționale care întâmpină greutăți de organizare și din cauza retragerii echipei Cetate Ardud din Liga a IV –a Elite și a echipei Gloria Moftinu Mare din Liga a V-a, a hotărât următoarele:

  1. Refacerea programului la Liga a IV-a Elite după o nouă tragere la sorți care va avea loc luni, 5 septembrie, ora 11:00 la sediul AJF Satu Mare, la care sunt invitați să participe toți reprezentanții echipelor din Liga a IV-a Elite.

  2. S-a stabilit ca in locul echipei Gloria Moftinu Mare care s-a retras din Liga a V-a sa fie acceptata Cetate Ardud

  3. La toate categoriile competitionale – Liga a IV-a Elite, Liga a IV-a si Liga a V-a data de incepere a turului de campionat este 9-10 septembrie 2016, orele 15:00 – juniori, 17:00 – seniori.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  Anunt mediu

  0
  spot_img
  panouri fotovoltaice satu mare