More


  Punctele se mai lasă așteptate

  - Advertisement -

  lazic

  CSM Satu Mare rămâne în căutarea punctelor în Liga Zimbrilor și după etapa a 5-a a Ligii Zimbrilor.

  Elevii lui Varady au cedat sâmbătă acasă, 24-29 în fața celor de la Potaissa Turda într-un meci în care ai noștri au plătit scump pentru începutul catastrofal…

  Semifinalista ediției trecute a Ligii Naționale, Potaissa Turda a început perfect și a pus deja un avantaj de 3-0 pe tabelă după doar două minute. Apoi au ținut de avantaj și cu experiență, Savic &co a controlat situația până la final… Ai noștri au avut momente bune de joc când s-au apropiat la două goluri, 6-8 în min 17 , 10-12 în min 25, ori 12-14 imediat după pauză , însă turdenii au strâns rândurile și au știut să tempereze elanul CSM-ului. S-a terminat 24-29 cu un gol marcat de ai noștri la ultima fază și cu aplauze chiar la înfrângere venite din tribune pentru Lazic & co.

  ” Sunt optimist. Vor veni și punctele, totuși ne-a bătut o echipă de top și am jucat de la egal la egal cu ei. Campionatul e lung și vom câștiga și noi la capitolul încredere , experiență și omogenitate” a spus antrenorul Iuliu Varady după meci.

  Nikola Lazic a fost din nou cel mai bun marcator de la CSM Satu Mare cu opt reușite. Stan-3, Dinescu, Olah, Bejinariu, Munea, Crăciun câte 2, Suciu, Mateș, Rogoz câte un gol.

  De la Turda, Zacarciurin și Lazăr au marcat câte șase goluri.

  Etapa viitoare CSM Satu Mare joacă pe terenul vicecampioanei, CSM București.
  Elevii lui Varady rămân pe 13 fără punct luat.

  Liga Zimbrilor
  Rezultatele etapei a 5-a
  Dinamo – CSM Făgăraş 36-24
  Steaua – CSM Bucureşti 30-28
  CSM Satu Mare – Potaissa Turda 24-29
  Dunărea Călăraşi – CSU Suceava 26-30
  HCDS Constanţa – HC Odorhei 31-30
  CSM Focşani – Poli Timişoara 26-26
  HC Vaslui – Adrian Petrea Reşiţa 32-23  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img