Reghecampf: Un egal cu Villarreal ar fi foarte bun pentru noireghe

Antrenorul echipei de fotbal Steaua, Laurențiu Reghecampf, a declarat miercuri, într-o conferință de presă, că un rezultat de egalitate în partida de pe teren propriu cu Villrarreal CF din Europa League ar fi foarte bun având în vedere că formația spaniolă este favorita grupei.

“Întâlnim favorita grupei noastre, Villarreal, o echipă foarte bună care are un parcurs bun în campionatul Spaniei. Va fi un meci foarte dificil pentru noi… și fac o paranteză pentru specialiștii din studiourile de televiziune… o să ne apărăm, să nu mai facem greșeli și o să încercăm să nu câștigăm meciul ca să nu îi deranjăm pe specialiști…Glumesc, normal. Noi ne dorim să câștigăm mâine seară, să facem un meci foarte bun pentru că este foarte important pentru jucători și pentru fanii echipei noastre, atâția câți mai sunt. Sper să ieșim de pe teren cu un rezultat pozitiv. Îmi doresc ca jucătorii să dea dovadă de maturitate, să nu fie crispați sau emoționați. În primul rând pe faza de apărare trebuie să dea dovadă de profesionalism pentru că în ultimele meciuri am luat goluri foarte ușor. Și nu mă refer doar la cei patru fundași, ci la toată echipa. Orice rezultat pozitiv va fi bun pentru noi. Și un meci egal mâine seară ar fi foarte bun. Mai ales că urmează dubla cu Zurich și meciul retur cu Osmanlispor. Deci orice rezultat pozitiv mâine seară va fi bun”, a spus tehnicianul.

Reghecampf este convins că jucătorii săi vor evolua cu “altă ambiție” în meciul de joi. “Nu cred că este un moment prost al nostru, suntem echipa de pe primul loc în Liga I. Într-adevăr, avem anumite probleme de sănătate, pentru că sunt câțiva jucători care nu vor putea evolua mâine seară. Chiar dacă în ultimele meciuri nu s-au ridicat la nivelul lor, sunt sigur că într-un meci de Europa League vor avea o altă ambiție. Am înțeles că antrenorul lor a declarat că va veni cu echipa a doua aici… dar indiferent cu ce jucători vor veni, ei reprezintă o echipă puternică”, a adăugat el.

Antrenorul a afirmat că asistența la partida de joi de pe Arena Națională nu va fi prea mare, el fiind de părere că diferendul dintre FC Steaua și CSA Steaua îndepărtează publicul de echipă.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts