Scrimă / Ana Boldor a luat Cupa Federaţiei la junioarescrima

Timp de patru zile, în perioada 12-16 septembrie, orașul Satu Mare găzduiește întrecerile Cupei Federației la floretă cadeți și juniori, la feminin și masculin.

Competiția are loc la Sala de Scrimă „Alexandru Csipler” din Satu Mare, iar marți, 13 septembrie, în a doua zi de concurs, s-a disputat proba de floretă feminin juniori. La start, care s-a dat la ora 9:00, s-au prezentat 23 de sportive. După un concurs disputat, trofeul a fost adjudecat de către Ana Boldor. Legitimată la CSU Poli Timișoara, Ana a trecut în finală de Raluca Drăghici (CS Farul Constanța), scor 15-6. Podiumul a fost completat de către Rebeca Cândescu (CSA Steaua) și Raluca Văcărașu (CS Farul Constanța).

Sportivele de la CS Satu Mare sunt încă prea mici pentru a spera la medalii la această categorie de vârstă. Au tras însă şi la junioare pentru a căpăta experienţă… Cea mai bună clasare îi aparţine Alexandrei Lazin, locul 9. Melissa Korossy a terminat pe 13 , 15. Cristina Anderco,16. Melany Pfeifer

17.Teodora Șofran, 18. Teodora Coste, 19. Zsofia Kato, 20. Klaudia Figus, 21. Diana Șuta, 22. Vivien Szabo , 23. Viktoria Jager.
Programul următoarelor două zile de concurs din Cupa Federației de la Satu Mare este următorul:
MIERCURI, 14 SEPTEMBRIE
Ora 09:00 – floretă masculin cadeți;
JOI, 15 SEPTEMBRIE
Ora 09:00 – floretă masculin juniori.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts