More


  Scrimă / Teodora Șofran se impune în Circuitul European

  - Advertisement -

  floreta

  Lângă Budapesta au avut loc la sfârşit de săptămână două concursuri de floretă rezervate copiilor.

  Iar de la competiții nu au lipsit sportivii sătmăreni de la CS Satu Mare.

  La etapa de circuit european Under 14 la feminin, la start s-au prezentat 42 de floretiste. Sătmăreanca Teodora Şofran a prins o zi excelentă și a câștigat turneul. Sătmăreanca a urcat pe prima treaptă a podiumului după o finală destul de uşoară. În ultimul act s-a impus cu 15-3 în faţa unei sportive din Ungaria. O altă sătmăreancă, Teodora Turdean, a încheiat concursul pe locul 15.

  La „Cupa Mihaly Fulop” Under 11 , CS Satu Mare a participat cu trei sportivi. Dintr-un total de 29 de floretişti, Nicolas Pop a terminat pe 6, Răzvan Nojea pe 9, iar Matei Serghie pe locul 10.

  La cele două concursuri au participat floretişti din Slovacia, Croaţia, Cehia, Ungaria şi România. Floreta de la CS Satu Mare este antrenată de Arnold Izsaki, Attila File, Dan Şuta şi Eva Lengyel.

  Antrenorul Arnold Izsaki ne anunţă că se face selecţie la secţia de floretă de la CS Satu Mare. Cei interesaţi sunt aşteptaţi la Sala de Scrimă „Alexandru Csipler” luni, marţi, joi şi vineri între orele 16.00 şi 17.00.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img