More


  Simona Pop, decorată de preşedintele Iohannis

  - Advertisement -

  88

  Sătmăreanca Simona Pop a fost premiată, marţi seară, de preşedintelui României, Klaus Iohannis, în cadrul ceremoniei de decorare a sportivilor medaliaţi la Jocurile Olimpice şi la Jocurile Paralimpice de la Rio de Janeiro 2016.

  Președintele Klaus Iohannis a conferit marți, în cadrul unei ceremonii organizate la Cotroceni, Ordinul “Meritul Sportiv”, Clasa I, echipei de scrimă — Loredana Dinu, Simona Gherman, Simona Pop, Ana Maria Popescu, Ordinul “Meritul Sportiv”, Clasa a II-a, cu o baretă tenismenilor Florin Mergea și Horia Tecău, Ordinul “Meritul Sportiv”, Clasa a II-a, canotoarei Roxana Gabriela Cogianu, Ordinul “Meritul Sportiv”, Clasa a III-a, cu două barete canotoarelor Mădălina Bereș, Andreea Nicoleta Boghian, Adelina Maria Boguș (Cojocariu), Daniela Druncea, Laura Oprea, Mihaela Petrilă, Iuliana Popa, Ioana Strungaru și lui Albert Saritov — lupte libere.

  În cadrul festivității de la Cotroceni, drapelul României a fost înmânat președintelui Klaus Iohannis de sportiva Simona Pop, cea care l-a purtat la ceremonia de închidere a Jocurilor Olimpice de la Rio de Janeiro.

  Altfel, sătmăreanca Simona Pop a ratat şansa de a-şi apăra titlul cucerit anul trecut în întrecerea individuală la Cupa României. Din cauza ceremoniei de marţi de la Cotroceni, campioana olimpică nu a mai putut ajunge în timp util la Constanţa pentru concursul individual de ieri şi nu va mai trage nici cu echipa în Cupa României.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img