More


  Ţintar refăcut în Liga Naţională

  - Advertisement -

  baschet

  După retragerea celor de la CSU Alba Iulia din campionat, oficialii FR Baschet s-au văzut obligaţi să refacă ţintarul Ligii Naţionale după un sistem cu 10 echipe.

  Astfel startul Ligii Naţionale a fost amânat cu o săptămână. Campionatul va începe pe 1 octombrie şi se va termina pe 30 aprilie 2017. Cu etapă inclusiv pe 23 decembrie când CSM Satu Mare e programată să joace la Alexandria. După tur şi retur vor mai fi jocuri în grupele 1-6 şi 7-10 după care va urma playoff-ul.

  Totodată, sistemul Cupei României a fost modificat. Primul tur va avea loc abia la anul, pe 4 şi 8 ianuarie, Sepsi Sf. Gheorghe şi CSM Târgovişte sunt calificate mai departe din calitate de “lucky team”.

  CSM Satu Mare va juca o dublă cu Olimpia Braşov.

  În Liga Naţională, echipa sătmăreană va juca în prima etapă în deplasare la Olimpia Braşov, după care va evolua pe teren propriu cu Politehnica Iaşi (8 octombrie), urmând ca în etapa a treia să facă deplasarea la Sepsi Sfântu Gheorghe (15 octombrie).

  Nu e exclus ca până la ora primului meci oficial , CSM Satu Mare să mai joace acasă cel puţin o partidă amicală.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img