Un egal era mai echitabilpetre

Conform așteptărilor, echipa lui Dacian Nastai le-a dat o replică bună utiștilor în cadrul primei etape a Ligii Elitelor Under 19.

Pe arena din Sânicolau Mic, LPS Satu Mare a dominat destul de clar prima jumătate de oră a confruntării și a și deschis tabela prin Onea. Atacantul oaspeților a primit o pasă peste apărare de la Nagy și l-a executat pe Stanciu din situație de unu la unu. Arădenii și-au revenit spre finalul reprizei și, după câteva acțiuni bune, au izbutit egalarea. Toma i-a pasat pe culoar lui Petre, iar atacantul primei echipe l-a executat pe Moroz cu un șut la colțul lung din 14 metri (min. 36). 1-1, scor la pauză.

Utiștii au început în atac repriza secundă, iar internaționalii Under 19 pentru acțiunea din Finlanda au conlucrat la golul doi. D. Lazăr a trimis o pasă lobată, Adi Petre a preluat în careu, a pătruns până în 11 metri lateral stânga și a trimis elegant pe lângă Moroz: 2-1 (min. 54). A urmat apoi un joc pe contre, cu destule greșeli de transmitere a balonului de-o parte și de cealaltă, așa că nu au mai fost multe ocazii de gol. Doar pe final, Stanciu a avut treabă la șutul lui Ciocan de la 25 de metri, iar Santai a reluat cu capul peste după un corner. De partea cealaltă, Țurcanu a „înălțat zmeul” din numai 4 metri după așezarea în fața porții a lui Varga.

S-a încheiat 2-1 și LPS U19 se poate declara oarecum ghinionistă după prima etapă din elite.

”Poate un egal era mai echitabil. Cred că am avut și un penalty neacordat și am avut și neșansa să jucăm miercurea iar UTA s-a întărit cu jucătorii de la echipa de Liga a 2-a. Am făcut totuși un joc bun și suntem încrezători, campionatul e lung” ne-a spus Dacian Nastai.

Formații:
UTA: Stanciu – Iova, D. Lazăr, Rogojan, Copaci – Vasile, Brănișteanu (85 Țurcanu) – Pop, Toma (68 Varga), Mandache (7 Mager, 82 Gabor) – Petre.
LPS Satu Mare: Moroz – Cătuna, Oltean, Santai, Părnău – Micaș, Cubaș, Nagy, Ciocan – Onea, Topan. Au mai jucat: Szekely, Hajer, Levay.
Arbitri: Dorian Barzuca (Lugoj) – Florin Argatu (Timişoara), Denis Mihăescu (Timişoara). Rezervă: Alexandru Manea (Timişoara)
La U 17 , UTA a învins LPS Satu Mare cu 5-1 după ce elevii lui Gersternmaier au condus cu 1-0 prin reușita lui Pop.
LPS Satu Mare: Cădar – Hotea, Dudaș, Ofrim, Bumbuc – Szabo, Berin, Ziman, Pop – Vereș, Sziguli.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts