More


  Victoria se impune la Micula

  - Advertisement -

  carei

  Știința Beltiug și Victoria Carei au rămas singurele echipe cu punctaj maxim după trei etape jucate din elite.

  Dacă Știința Beltiug a câștigat clar meciul de acasă cu Energia Negrești, în schimb Victoria a avut ceva emoții la Micula.

  Victoria a câștigat cu 3-0 dar Turul a avut două lovituri de la 11 m ratate de Ursan la 0-2 și Temian la 0-3! Mai mult, gazdele au avut și un jucător eliminat, pe Tarr în minutul 40.

  ”Cât am jucat 11 la 11 am controlat meciul și am avut ocazii importante, apoi în partea a doua plusul de pregătire fizică a lor a făcut diferența. Păcat de acea eliminare din minutul 40, cred că altul era rezultatul cu Tarr în teren” ne-a spus antrenorul gazdelor, Nelu Donca.

  De partea cealaltă, tehnicianul careienilor, Răzvan Nintaș, crede că evoluția portarului Preg a fost decisivă. ”La 2-0 a apărat lovitura de la 11m și cred că a fost momentul psihologic mai ales că imediat am reușit noi să dăm golul trei. Oricum felicit echipa și jucătorii pentru evoluție” ne-a spus Răzvan Nintaș.

  Au marcat Nilvan, Ardelean și Nagy din penalty.

  Unirea Tășnad a obținut primul succes pe teren propriu, 4-0 cu Talna Orașu Nou, în vreme ce Recolta II Dorolț a spulberat Crasna Moftin, 6-1.

  Rezultate:

  Știința Beltiug- Energia Negrești 5-1
  Luceafărul Decebal- Viitorul Vetiș 3-1
  Unirea Tășnad- Talna Orașu Nou 4-0
  Turul Micula- Victoria Carei 0-3
  Recolta II Dorolț- Crasna Moftin 6-1
  Victoria Apa- Voința Doba 1-3  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img