More


  Accidente în judeţ

  - Advertisement -

  Poliţiştii rutieri au fost solicitaţi în data de 07.10.2016, ora 19.45, să intervină pentru soluţionarea unui eveniment rutier petrecut în municipiul Carei. La faţa locului, s-a constatat că un conducător auto de 23 de ani Carei, conducând un autovehicul, pe fondul neacordării priorităţii de trecere faţă de pietoni, a accidentat uşor o femeie de 65 ani, din Carei, angajată in traversarea străzii prin loc semnalizat si marcat cu indicatoare si marcaje rutiere. Cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă. În data de 08.10.2016, în jurul orei 18,30, în localitatea Căpleni, un bărbat de 65 ani, circulând imprudent cu bicicleta, s-a dezechilibrat şi a căzut pe partea carosabilă. A rezultat decesul bicilistului. Cercetările în cauză continuă.

  Activităţi pe linie rutieră
  În perioada 07-08.10.2016, poliţiştii rutieri au acţionat pe principalele artere de circulaţie din judeţ, în scopul determinării conducătorilor auto să respecte regulile de circulaţie. Astfel, pentru abaterile constatate au fost aplicate 325 sancţiuni contravenţionale în valoare de 40 300 lei. Ca măsură complementară, poliţiştii au reţinut în vederea suspendării dreptului de a conduce, 6 permise de conducere, pentru abateri ca depăşirea limitei de viteză, efectuarea unor depăşiri neregulamentare, neacordare prioritate pietoni .

  3 conduceri fără permis şi o conducere sub influenţa alcoolului
  În data de 07.10.2016, polişiştii din cadrul Poliţiei oraşului Ardud au depistat în trafic un bărbat de 24 ani care a condus un autovehicul fără a poseda permis de conducere. În cauză s-a întocmit dosar penal.În data de 07.10.2016, în jurul orei 17,40, poliţiştii Biroului Rutier din cadrul Poliţiei municipiului Satu Mare, pe Bulevardul Lucian Blaga din Satu Mare, au depistat în trafic un bărbat de 63 ani care a condus un autovehicul în timp ce avea o concentraţie alcoolică de 1,33 mg/litru aer expirat. Conducătorului auto i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. În cauză s-a întocmit dosar penal. În data de 08.10.2016, în jurul orei 21,45, în localitatea Batarci patrula mixtă, formată dintr-un lucrător al Secţiei Rurale de Poliţie Gherţa Mică şi un poliţist de frontieră au depistat în trafic un bărbat de 22 ani care a condus un autovehicul fără a poseda permis de conducere. În cauză s-a întocmit dosar penal. În data de 08.10.2016, în jurul orei 23,00, în localitatea Babţa, poliţiştii din cadrul Secţiei Rurale de Poliţie Tăşnad au depistat în trafic un bărbat de 27 ani care a condus un autovehicul fără a poseda permis de conducere. În cauză s-a întocmit dosar penal.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img