More


  Au sosit vaccinurile antigripale

  - Advertisement -

  14804758_634333733414311_1186374335_n

  Județul Satu Mare a primit, ieri, în total, peste 10.000 de doze de vaccin, marea majoritate fiind vaccinuri antigripale. Acestea vor fi distribuite în județ conform catagrafiei întocmite de medicii de familie sătmăreni.

  Peste 8.500 de doze de vaccin antigripal au ajuns ieri în județul Satu Mare, potrivit unei informări făcute de Direcția de Sănătate Publică (DSP) Satu Mare. Totodată, au mai ajuns și 1.998 de doze de vaccin hexavalent necesar imunizării copiilor în grupa de vârstă două luni – doi ani.

  Repartiția produselor imunologice se va face conform catagrafiei întocmite de medicii de familie care au în structura de personal grupe populaționale de risc (unități sanitare, centre de îngrijire copoo și vârstnici).

  Vaccinurile vor putea fi ridicate de la sediul DSP doar cu asigurarea lanțului de frig la preluare și prin prezentarea documentelor reglementate de legislație cu privire la raporturile corespunzătoare Programului Național de Imunizări, registrului electronic de vaccinare și catagrafiile copiilor și adulților eligibili cuprinși în grupele de risc.
  Ioana Simion  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img