More


  Bani pentru salariile fotbaliștilor de la Olimpia

  - Advertisement -

  cl

  Ședința extraordinară de ieri a Consiliului Local Satu Mare a fost mult mai liniștită decât cea anterioară. Consilierii locali au aprobat alocarea unei sume consistente pentru achitarea salariilor fotbaliștilor de la Olimpia. De asemenea, singura elevă de nota 10 din județul Satu Mare, Ioana Roman, a fost premiată de Consiliul Local.

  Bani pentru fotbaliști
  Fotbaliștii de la Olimpia își vor primi zilele următoare salariile restante, după ce Consiliul Local a votat în ședința de ieri alocarea unei sume de 400.000 de lei. Proiectul de hotărâre privind rectificarea bugetară a fost votat în unanimitate.

  Primarul Kereskenyi Gabor a declarat că așteaptă în continuare rezultatul controlului de la ANAF, pentru a se vedea exact cum a cheltuit fosta conducere banii. Astfel, din totalul datoriilor de 1,2 milioane lei, mai rămâne o datorie de 800.000 de lei. Urmează ca şi Consiliul Judeţean să aloce o sumă de bani pentru salvarea echipei. Jucătorii Olimpiei nu şi-au primit salariile de patru luni.

  Eleva de ”zece”
  Tot în cadrul ședinței de ieri, Ioana Roman, eleva care a obţinut media 10 la examenul de evaluare naţională din acest an a primit o diplomă şi un plic cu bani din partea Primăriei şi Consiliului Local Satu Mare. După ce a fost premiată şi de preşedintele României, Klaus Iohannis, a venit rândul autorităţii locale să îi acorde sătmărencei un premiu.

  cl1

  Diploma i-a fost înmânată de primarul Kereskenyi Gabor, care a felicitat-o pentru rezultatele obţinute. “Aş vrea să mulţumesc şi profesorilor care m-au ajutat să ating această performanţă, aceasta a venit ca un rezultat al unei munci susţinute pe parcursul acestor ani de clase primare, respectiv gimnaziu. Cu siguranţă voi lucra intens şi din greu”, a spus Ioana Roman.

  O altă decizie importantă luată ieri de consilierii locali sătmăreni a fost dezmembrarea terenului de 20 de mp care a făcut atâta vâlvă în ultimele zile, urmând a fi organizată o altă licitație. ”Este foarte importantă această decizie. În sfârșit, am ieșit din indiviziune cu acel teren de 20 mp”, a precizat, la finalul ședinței, primarul Kereskenyi Gabor.

  Raluca Jofi  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img