Biciclişti implicaţi în accidenteDouă evenimente rutiere în care au fost implicați participanți la trafic pe bicicletă au fost cercetate de către polițiștii rutieri.

Primul dintre ele s-a produs în data de 28.10.2016, în jurul orei 14.45, pe strada N. Bălcescu din Carei, când o conducătoare auto de 60 de ani din Carei, în timp ce conducea autoturismul proprietate personală, a accidentat o femeie de 67 de ani din Foieni care, circulând pe bicicletă, nu s-a asigurat la schimbarea direcției de mers spre stânga.

În urma accidentului a rezultat rănirea ușoară a biciclistei, care a fost transportată la Spitalul Județean Satu Mare pentru efectuarea de investigații medicale. Ambelor participante la trafic le-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii eventualei alcoolemii. Împrejurările comiterii accidentului sunt cercetate de polițiștii rutieri careieni. Cel de-al doilea eveniment rutier a avut loc în aceeași zi în municipiul Satu Mare, când în jurul orei 16,00, pe strada Gorunului, un conducător auto, cetățean maghiar de 48 de ani, din localitatea Apagy – Ungaria, a pierdut controlul asupra autoturismului şi a pătruns pe contrasens, accidentând ușor un biciclist de 37 ani, din Botiz, care circula pe bicicletă din sens opus. Și în acest caz au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts