More


  Brata își caută dreptatea pe la comisii

  - Advertisement -

  brata

  Ciprian Brata s-a accidentat la finalul sezonului și Olimpia nu i-a mai prelungit contractul.

  Se pare însă că despărțirea dintre cele două părți nu a fost una tocmai amiabilă din moment ce jucătorul își cere acum drepturile pe la comisiile FRF.

  În ședința de marți, Comisia Națională de Soluționare a Litigiilor a admis cererea formulată de Ciprian Brata și a obligat clubul Olimpia la plata datoriei de peste 26000 lei. E drept că Olimpia poate face recurs săptămâna asta.

  Așadar la toate problemele pe care le are cu datoriile mai vechi sau mai noi cu salariile neachitate jucătorilor acum mai apare și acest caz la comisii, iar dacă nu rezolvă problema, FRF-ul a demonstrat-o în atâtea cazuri că nu se joacă. Și-ar putea apărea nedorite depunctări!

  Iată decizia dată marți de comisia FRF:

  ”Admite cererea de chemare în judecată formulată de reclamantul Brata Ciprian Florin in contradictoriu cu CS FC Olimpia 2010 Satu Mare ca intemeiata.
  Obliga CS FC Olimpia 2010 Satu Mare la plata catre reclamantul Brata Ciprian Florin a sumei de 26.351,20 lei net cu titlu de drepturi financiare restante (5.400 lei rata contractuala aferenta lunii mai 2016, 5.400 lei rata contractuala aferenta lunii iunie 2015, 8.100 lei prime de joc,
  7.451,20 lei c/v cheltuieli medicale).
  Obliga CS FC Olimpia 2010 Satu Mare la plata catre reclamantul Brata Ciprian Florin a sumei de 400 lei cu titlu de taxa de procedura.Cu recurs în 5 zile de la comunicare.
  Pronuntată în sedinta din 04.10.2016.”  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img