More


  Copiii au sărbătorit Halloweenul la Castelul din Medieșu Aurit

  - Advertisement -

  heloween-medies1

  Halloweenul, sărbătoarea de origine celtică, a fost marcată în comuna Medieșu Aurit cu câteva zile înainte de data obișnuită. Medieșenii au scos în evidență sărbătoarea prin organizarea unui concurs care a purtat sugestiv numele ”Halloween la Castel”.

  Elevi ai școlilor din Călinești, Apa, Vama și Medieșu Aurit au participat cu mult entuziasm și nemăsurate emoții la concurs. Aceștia au avut de parcurs două probe, care le-au pus la încercare creativitatea și originalitatea. Specific Halloweenului este dovleacul sculptat, astfel că prima probă, pe care au avut-o de parcurs cei mici, a fost cea a dovleacului modelat într-un mod cât mai inventiv. Un alt amănunt particular Halloweenului este cel al mascării în diferite personaje înfricoșătoare, motiv pentru care a doua probă a concursului a fost cea a costumelor. Cei mici s-au descurcat admirabil, trecând cu ușurință de cele două probe, răsplata nelăsându-se așteptată. La final, câștigătorii concursului au fost premiați cu premii, diplome și gogoși.

  Cei care au jurizat evoluția copiilor, pe parcursul concursului, au fost: Lucas Fedorca din Medieșu Aurit; Anca Hârța de la Centrul de Informare Turistică Vama; Florica Luțaș, reprezentant al comunei Apa; Alexandra Mărcuț din Călinești Oaș , iar din partea Primăriei Medieșu Aurit, Vlad Muscan. Concursul ”Haloween la Castel” a fost organizat de Primăria Medieșu Aurit împreună cu Centrul Local de Informare Turistică Medieșu Aurit.
  Ioana Simion  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img