More


  Cuplurile de aur din Satu Mare, premiate de primarul Kereskenyi

  - Advertisement -

  cupluri

  Primarul municipiului Satu Mare, Kereskenyi Gabor, a premiat astăzi, într-un cadru festiv, cuplurile de aur din Sătmar și anume 34 de cupluri care au împlinit 50 de ani de la încheierea căsătoriei și opt cupluri care au împlinit 60 de ani de căsătorie. Evenimentul a avut loc de la ora 12.00, în Sala de căsătorii a Primăriei.

  Înainte de premierea efectivă, primarul Kereskenyi s-a adresat sărbătoriților cărora le-a mulțumit pentru tot ce au făcut pentru orașul Satu Mare.

  ”În exercitarea funcției de primar, sunt chestiuni plăcute, sunt chestiuni mai puțin plăcute, dar dintre cele plăcute sunt și aceste aniversări. Prin aceste aniversări avem posibilitatea de a transmite apecierile și mulțumirile noastre acestor cupluri și acestor persoane care au dat dovadă de un exemplu de fidelitate, care consider că este o valoare foarte importantă în societatea de astăzi. Totodată, trebuie să mulțumim acestor persoane, acestor sătmăreni de vârsta a treia pentru tot ce au făcut ei pentru acest oraș. De fapt, putem să le mulțumim lor pentru tot ce avem actualmente în acest oraș. Pentru că fiecare, la rândul lor, a contribuit pentru dezvoltarea orașului nostru”, a spus primarul, care le-a urat și un sincer La Mulți Ani! și multă sănătate.

  Vârstnicii au primit câte o diplomă de fidelitate și suma de câte 500 de lei din partea conducerii Primăriei Satu Mare.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img