Cursă electorală acerbă la Satu Marebec

Pentru alegerile parlamentare care vor avea loc în data de 11 decembrie, la Satu Mare se anunță o competiție acerbă. La Biroul Electoral de Cicumscripție nr. 32 Satu Mare s-au înscris nu mai puțin de 11 partide.

Astfel, PSD îi are ca și candidați la Senat pe Gabriel Leş urmat de Gheorghe Marincaş, iar la Camera Deputaţilor pe Ioana Bran și Octavian Petric, în ambele cazuri fiind consemnate doar primele două poziții.

UDMR, are pe primul loc la Senat pe Turos Lorand, urmat, pe a doua poziție, de Gunthner Tiberiu. Pentru Camera Deputaților lista este deschisă de Magyar Lorand, urmat de Erdei D. Istvan.

PNL îi propune ca și candidați pe Adrian Albu și Ileana Blidar, la Senat, iar la Camera Deputaților, pe primele două poziții se află Romeo Nicoară și Emilia Enătescu.

ALDE are la Senat pe Marcela Papici urmată de Pinter Joszef, iar la Camera Deputaților pe Ovidiu Silaghi și Adrian Ștef pe primele două locuri.

Partidul România Unită (PRU) are la Senat, pe primul loc, pe Florica Marchiș, urmată de George Filip, iar la Camera Deputaților, pe primul loc se află Vasile Ciocan, urmat de Sergiu Pop.

PMP îi are candidați pe Csaki Csongor și Petru Sfitlic, la Senat, și pe Ioan Opriș și Marian Ambrozie, la Camera Deputaților.

Uniunea Salvați România (USR), candidează pentru prima dată la Satu Mare având candidați la Senat pe Anca Sabou și Eduard Oros, iar la Camera Deputaților, pe primele două locuri se află Mihai Racu și Adrian Bratosin.

Partidul Noua Românie (PNR) îi propune alegătorilor sătmăreni pe Cristian But și Ioana Coman, iar la Camera Deputaților pe Andrei Pașca și Teodora Rovas.

Partidul România Mare îl are candidat la Senat pe Daniel Ioan Bumb, iar la Camera Deputaţilor pe Denis Ionel Pop și Vasile Marius Hosu.

Partidul Ecologist Român îi propune electoratului sătmărean pe Elena Ciorba și Dan Nicolae Burulea, la Senat, și pe Ioan Buda și Rodica Bădescu la Camera Deputaților.

În fine, Alianța Noastră îi are la Senat pe Daniela Sima și Ionel Chircu, iar la Camera Deputaților pe Petrică Buimagă și Mihaela Neagoe.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts