More


  Eric Bicfalvi: Aș fi mulțumit cu două victorii cu 1-0, din penalty amândouă

  =

  imageresize

  Fotbalistul Eric Bicfalvi a declarat pentru AGERPRES că ar fi mulțumit cu două victorii la limită, cu scorul de 1-0, cu goluri din penalty, în partidele din deplasare ale echipei naționale ale României cu Armenia și Kazahstan din cadrul preliminariilor Cupei Mondiale 2018.

  “Sunt două jocuri foarte importante pentru noi, cu echipe dificile, foarte organizate. Dar e ceva normal să mergem la victorie. Campania e încă lungă, e clar că având două victorii șansele la calificare sunt mai mari. Dar și Polonia s-a încurcat, Danemarca a câștigat greu, așa că nu cred că ar trebui să ne speriem după un eșec. Dar trebuie să fim pozitivi și să câștigăm șase puncte. Eu nu aș fi mulțumit cu 4, doar cu 6 puncte. Aș fi mulțumit cu două victorii cu 1-0, din penalty amândouă, nu contează. Trebuie să mergem să câștigăm, e simplu. Să încercăm să jucăm mai dinamic, mai tehnic. E normal să fie schimbări în echipă după meciul cu Muntenegru, poate împotriva Armeniei și Kazahstanul alți jucători se pliază mai bine pentru tactica aleasă “, a spus jucătorul.

  El a adăugat că în ciuda rezultatului de egalitate din primul meci România se poate lupta pentru primul loc al grupei, cel care asigură calificarea directă la Cupa Mondială din Rusia. “Suntem foarte pozitivi toți, ne putem bate pentru primul loc. Ne dorim foarte mult să câștigăm grupa, dar trebuie să luăm fiecare meci în parte și să câștigăm punctele”, a menționat fotbalistul echipei Tom Tomsk.

  Eric Bicfalvi recunoaște că nu a făcut cel mai bun joc al său în partida cu Muntenegru de la Cluj (1-1, n. red.), dar afirmă că au fost totuși cam multe critici la adresa sa după primul său meci ca titular la prima reprezentativă. “Nu răspund criticilor, fiecare poate să spună ce vrea. Pentru mine contează doar ce crede și spune antrenorul, în cazul de față domnul Daum. Cel mai mare critic al meu sunt eu însumi. Îmi doream cu Muntenegru să înscriu, să joc mai bine, să ajung mai des în faza ofensivă, dar așa a fost. Știu și eu ce am făcut bine și ce nu, joc de 11 ani la nivel înalt. Vreau și eu să dau cinci șuturi pe poartă, un gol, două-trei pase filtrante… dar a fost un joc dificil, Muntenegru nu e o echipă ușoară. De la mine sunt și așteptări mari, recunosc. Dar după primul meu meci la echipa națională parcă au fost destul de multe critici. Sunt însă obișnuit”, a adăugat el.

  Reprezentativa României se pregătește la Centrul Național de Fotbal Mogoșoaia până vineri, 7 octombrie, când este programată plecarea în Armenia. Întoarcerea în țară va avea loc imediat după partida din Kazahstan.

  Echipa națională a României întâlnește în deplasare selecționatele Armeniei (8 octombrie) și Kazahstanului (11 octombrie) în cadrul preliminariilor CM 2018.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img