More


  Formula 1: Daniel Ricciardo (Red Bull) a câștigat Marele Premiu al Malaeziei

  - Advertisement -

  Australianul Daniel Ricciardo (Red Bull) a câștigat, duminică la Sepang, Marele Premiu al Malaeziei, a 16-a din cele 21 de manșe ale Campionatului de Formula 1, în fața coechipierului său, olandezul Max Verstappen, și a germanului Nico Rosberg (Mercedes). Rosberg, în ciuda unei penalități de 10 secunde pentru că l-a acroșat pe finlandezul Kimi Raikkonen (Ferrari), a reușit să-și consolideze poziția de lider în Campionatul mondial, deoarece coechipierul său, britanicul Lewis Hamilton, aflat pe locul secund, a fost constrâns să abandoneze din cauza motorului în momentul în care conducea cursa, în al 41-lea tur din cele 56.

  Rosberg are acum 23 de puncte avans asupra lui Hamilton, când au mai rămas de disputat 5 Mari Premii și deci mai pot fi distribuite 125 de puncte.

  Ricciardo se află la a 4-a victorie din cariera sa și prima din acest sezon.

  Echipa Mercedes, care ar fi putut câștiga titlul la constructori încă de duminică, din cauza abandonului lui Hamilton va trebui să mai aibă răbdare pentru încă un Mare Premiu cel puțin.

  Șase piloți au fost constrânși să abandoneze duminică la Sepang: germanul Sebastian Vettel (Ferrari), francezul Romain Grosjean (Haas), danezul Kevin Magnussen (Renault), britanicul Lewis Hamilton (Mercedes), mexicanul Esteban Gutierrez (Haas) și brazilianul Felipe Nasr (Sauber).

  Următorul Mare Premiu de Formula 1 este cel al Japoniei, care va avea loc săptămâna viitoare la Suzuka.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img