Identificat după ce a părăsit locul accidentuluiPolițiștii rutieri sătmăreni au reușit, în cursul zilei de 29.10.2016, să-l identifice pe conducătorul auto care s-a aflat la volanul autoturismului în seara zilei de 28.10.2016, când a distrus, în urma coliziunii, un stâlp de susținere a rețelei electrice.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au concluzionat că un bărbat de 29 de ani din comuna Odoreu, conducând în jurul orei 22.15 un autoturism pe bulevardul Henri Coandă, pe fondul conducerii imprudente, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat cu partea din față a autoturismului în stâlp. După impact, conducătorul auto a părăsit locul evenimentului.

Incidentul nu s-a soldat cu victime omenești fapt pentru care a fost încadrat ca și eveniment rutier cu pagube materiale. În schimb, după extinderea cercetărilor, s-a constatat că cel de la volan a condus autoturismul deși autorizația de circulație provizorie eliberată pentru plăcuțele de înmatriculare aplicate era expirată încă din data de 15.10.2016. Conducătorul auto este cercetat pentru punerea în circulație și conducerea unui vehicul neînmatriculat.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts