More


  Karda e președintele Comitetului director

  =

  La conferința de presă de ieri de la UDMR, pe lângă prezentarea expoziției legendarului Ferenc Puskas ce va avea loc între 22 octombrie-4 noiembrie la Satu Mare, primarul Gabor Kereskenyi și consilierul local Magyar Lorand au vorbit și despre situația sportului sătmărean.

  Firesc , subiectul Olimpia nu a fost ocolit iar la întrebarea ”Cine e acum președinte la Olimpia?”, primarul Gabor Kereskenyi a răspuns ( nu foarte convins) …Karda Attila. Acesta ar fi președintele comitetului director și în același timp și team manager. ”Nu e incompatibilitate căci nu ia bani din ambele părți!” a explicat Kereskenyi.

  Legat de CSM edilul șef a spus că baschetul e singurul care are șanse la o medalie și că regretă demisia lui Feleki Zsolt din funcția de manager. ” Sper să –l ținem aproape de sport căci e un om valoros” a mai spus Kereskenyi.

  În privința handbalului, după eșecul cu Poli Timișoara e de așteptat o ședință a Comitetului director la CSM care să analizeze starea actuală a echipei.

  ” Vom vedea din ianuarie cum continuăm la CSM. E clar că sunt prea multe secții și nu putem face cu toate performanță!” a mai declarat Kereskenyi.



  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img