Magazin unic în județul Satu Mare, dedicat tuturor femeilorsalon

Două surori din județul Satu Mare au înțeles cât de important este pentru o femeie ca în momentul în care merge la un eveniment apariția ei să fie una spectaculoasă și de fiecare dată diferită față de cea anterioară. De asemenea, cele două au înțeles că pentru a putea face posibil acest lucru este nevoie de foarte mulți bani și timp, astfel că surorile s-au gândit să vină în ajutorul sătmărencelor. Așadar, în două săptămâni a luat naștere magazinul de închiriat rochii ”Elegant”.

Numele salonului este unul sugestiv, deoarece în momentul în care treci pragul acestuia intri într-o lume dedicată numai femeilor care își doresc ca prin ținuta lor să denote eleganță și rafinament. Primite cu căldură de cele două surori, clientele au parte de cele mai bune și calitative servicii.

Sătmărencele au ocazia să închirieze rochii, dar și să dea rochii spre închiriere. Orice model, indiferent de mărime, poate fi dat spre închiriere, iar în momentul în care rochița va fi închiriată de cineva, proprietara primește 30% din suma cu care rochia a fost închiriată.

“Sunt zile în care primim chiar şi 15 rochii. Sunt persoane care vin cu plasele de acasă, cu pungile și aduc 20-25 de rochii. Pentru fiecare rochie în parte stabilim un preț de închiriere cu care să fim de acord și noi, și dumneavoastră, iar la fiecare închiriere a rochiei dumneavoastră clientele primesc 30%”, a spus Raluca Jofi, una din iniţiatoarele afacerii.

Prețurile rochițelor pornesc de la 40 de lei și pot să ajungă la 300 de lei. De asemenea, de menționat este faptul că magazinul deține toate mărimile, de la cele mai mici până la cele mai mari, iar modelele sunt atât scurte, cât și lungi.

Magazinul ”Elegant” pune accent pe satisfacția clientelor, pe calitate și pe găsirea celor mai frumoase rochițe chiar și pentru cele mai pretențioase doamne și domnișoare.

În momentul de față, salonul este deschis la cerere, iar programările se fac pe internet sau telefonic. De asemenea, sătmărencele pot să vadă unele modele sau să contacteze proprietarele pe pagina de facebook a salonului: Rochii de închiriat Elegant Satu Mare.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts