More


  O casă a sărit în aer, la Satu Mare

  - Advertisement -

  explozie

  O explozie puternică a zguduit, ieri dimneață, casele de pe strada Liviu Rebreanu din municipiul Satu Mare. În urma exploziei, casa a fost distrusă iar o bătrânică a fost dusă la spital cu arsuri grave.

  La faţa locului, s-au deplasat pompierii din cadrul Detaşamentului de Pompieri Satu Mare, cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi două echipaje SMURD.

  Forţele de intervenţie, ajunse la faţa locului, au constatat că în urma unei explozii produse la parterul imobilului, datorată cel mai probabil unor acumulări de gaze, a rezultat o victimă ce prezenta arsuri de gradul II pe aproximativ 20% din suprafaţa corpului.

  Persoana rănită, o femeie de aproximativ 81 de ani, după acordarea primului ajutor medical de către echipajul medical, a fost transportată de urgenţă la Unitatea Primiri Urgenţe din Satu Mare.

  În urma cercetărilor privind cauza probabilă a incendiului, explozia ar fi fost produsă, cel mai probabil de scurgeri de gaze.

  În urma deflagraţiei au fost afectate, uşile, ferestrele şi pereţii, atât ai locuinţei în care s-a produs evenimentul, cât şi ale altor trei proprietăţi învecinate.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img