More


  Partidul Noua Românie, și în Satu Mare

  - Advertisement -

  pnr

  Sebastian Popescu, președintele Partidului Noua Românie, s-a aflat sâmbătă în județul Satu Mare pentru a lua parte la ședința de constituire a filialei locale a acestei formațiuni. Andrei Pașca a fost ales ca și președinte al organizației Partidului Noua Românie din județul Satu Mare, iar Sergiu Tăbăcaru în funcția de vicepreședinte .

  Ca și prim obiectiv, președintele Andrei Pașca a spus că își dorește să adune în jurul partidului cât mai mulți tineri neafiliați politic și astfel să reprezinte municipiul Satu Mare. De asemenea, acesta a menționat faptul că la alegerile parlamentare se vor prezenta cu mulți candidați, subliniind faptul că în perioada campaniei electorale speră să afle care sunt cele mai mari probleme și nemulțumiri ale sătmărenilor. Printr-o acțiune stradală, membrii partidului au discutat cu oamenii, încercând astfel să se apropie de nemulțumirile acestora.

  La Camera Deputaților candidat din partea Partidului Noua Românie este Andrei Pașca, urmat de Nicolae But ca și candidat la Senat. De menționat este faptul că pentru a-și depune lista de candidați sunt necesare 3.157 de semnături din partea sătmărenilor. Așadar, în următoarea perioadă organizația va desfășura o campanie de strângere de semnături.

  În scurt timp, Partidul Noua Românie își va deschide organizații în județ, Carei și Negrești Oaș fiind deja în discuții pentru realizarea acestui proiect.
  Ioana Simion  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img