More


  Peste 25000 lei strânși din donații

  - Advertisement -

  mars

  Marșul împotriva cancerului la sân organizat sâmbătă de femeile din cadrul UDMR Satu Mare s-a bucurat de succes. Profitând oarecum și de vremea frumoasă, zeci de sătmăreni au răspuns apelului făcut de organizatori și au ieșit la o plimbare cu …donații. Participanții la marş au pornit din fața Catedralei Romano-Catolice, au înconjurat parcul, iar apoi s-au îndreptat spre Pasajul „Corneliu Coposu”, unde a avut loc un concert susţinut de Suranyi Botond.

  Dintre oficialități la acțiune au participat prefectul Radu Bud, subprefectul Altfatter Tamas, președintele Consiliului Județean, Pataki Csaba.

  În Centrul Nou, pe Pasajul „Corneliu Coposu”, a fost amplasată o urnă, unde sătmărenii au putut face donații în bani în vederea cumpărării unui aparat de specialitate pentru Secția de Oncologie a Spitalului Județean. Suma adunată din donații este de 25.291 de lei.

  Din banii donați se va achiziționa un aparat , urmează acum ca medicii de specialitate să decidă de ce au mai mare nevoie pe secție.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img