More


  Pregătiți de Balcaniadă

  =

  spada

  Doi dintre luptătorii de la CS Cetate Heracle Ardud vor participa în week end la Balcaniada rezervată juniorilor, de la Craiova.

  E vorba de Lenard Berei și Mădălin Bulgăr, sportivi în care antrenorii sătmăreni își pun mare încredere că vor urca pe podium la categoriile lor de greutate.

  ” Cei doi sunt deja la lotul național, au făcut o pregătire bună și sperăm să prindă podiumul. Balcaniada la lupte e foarte puternică, sunt medaliați europeni și mondiali de juniori care vor veni la Craiova” spune antrenorul Tudor Barbul.

  Luna octombrie e una plină de competiții pentru luptătorii sătmăreni. Și cadeții vor pleca peste 10 zile în Turcia , la Bursa, la Campionatele Balcanice la U14 și U16 iar la o săptămână după revenirea în țară vor merge la Naționalele de la Iași.

  ” Vom avea și la Bursa, trei-patru sportivi în lotul național. Sperăm să facă un concurs bun, să nu se accidenteze căci apoi urmează Naționalele. ” a mai adăugat Tudor Barbul.
  De remarcat că și copiii de la CS Cetate Heracle Ardud vor avea parte de un turneu internațional. În week end aceștia vor participa la o competiție puternică la Budapesta.



  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img