More


  Premii pentru Satu Mare şi Negreşti la Gala Administraţiei

  - Advertisement -

  premii

  Municipiul Satu Mare a primit un premiu însemnat în cadrul Galei Premiilor de Excelență Administrație.ro, care a avut loc în data de 29 septembrie la Poiana Brașov. Tot cu această ocazie a fost premiat şi un proiect derulat de Primăria Negreşti-Oaş.

  Premiul pentru Satu Mare
  Astfel, la capitolul “Premiul de excelență pentru cele mai importante proiecte de investiții în infrastructură”, municipiul Satu Mare s-a clasat pe primul loc cu proiectul ”Centrul Tehnologic de Inovare și de Afaceri”. Este vorba despre un proiect început în timpul mandatului lui Ilyes Iuliu, fiind finalizat și inaugurat în timpul mandatului lui Dorel Coica, în data de 13 martie 2015. Premiul a fost ridicat însă de actualul viceprimar al municipiului Satu Mare, Doina Feher.

  Proiectul a fost finanţat de către Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice în calitate de unitate de management şi Agenţia de Dezvoltare Regională Nord-Vest în calitate de organism intermediar prin Programul Operaţional regional 2007-2013. Valoarea totală a proiectului a fost de 3.916.551,92, din care 1.387.66,77 finanţare nerambursabilă, TVA inclus. Suprafaţa totală construită este de 909,70 mp.

  Distincţia pentru Negreşti
  Tot în cadrul aceleiași gale, orașul Negrești-Oaș a primit “Premiul de excelență pentru cele mai importante proiecte de investiții în proiecte culturale” pentru proiectul Centrului Multicultural.

  Potrivit primarului Aurelia Fedorca, valoarea proiectului este de 3 milioane de euro, iar noul așezământ va cuprinde: sală de spectacole și teatru, bibliotecă, cinamatograf, galerie pentru expoziții și parcare subterană. Termenul de finalizare al proiectului este decembrie 2016, iar lucrările sunt finanțate de Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, prin Compania Națională de Investiții. În cadrul galei au fost premiate cele mai importante proiecte derulate în acest an de către instituțiile administrației publice locale. Jurizarea a fost efectuată de echipa redacțională a portalului Administratie.ro împreună cu o echipă de specialiști din Agenția Națională a Funcționarilor Publici; Ordinul Arhitecților din România; Registrul Urbaniștilor din România; Asociația Patronală a Industriei de Software și Servicii și Federația Industriei Hoteliere din România, dintr-un număr total de 148 de proiecte.

  Cristian Stan  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img