More


  PSD are un nou reprezentant în Consiliul Județean Satu Mare

  - Advertisement -

  cj

  Județul Satu Mare are, începând din data de 19 octombrie un nou manager. Este vorba despre Nagy Szabolcs, care a fost prezentat ieri în ședința Consiliului Județean. Tot ieri a fost prezentat și noul consilier județean, Constantin Frencz, care i-a luat locul lui Vasile Ciocan, care și-a pierdut mandatul după ce a trecut de la PSD la PRU.

  Manager și consilier noi
  Încă de la începutul ședinței de ieri a fost prezentat și noul consilier județean din partea PSD. Este vorba despre Constantin Frencz care i-a luat locul lui Vasile Ciocan, care între timp a trecut la PRU, pierzându-și astfel susținerea PSD și, bineînțeles, locul în Consiliul Județean. Noul consilier județean a fost prezentat ieri în cadrul ședinței, după care a depus jurământul.

  Tot în ședința de ieri a fost prezentat și noul manager al județului. Nagy Szabolcs ocupă această funcție încă din data de 19 octombrie, după ce a promovat un concurs în acest sens. ”Mă simt onorat de această funcție și sunt sigur că, împreună cu conducerea Consiliului Județean și aparatul de specialitate al instituției, ne vom da toată silința și vom avea puterea de a ne îndeplini sarcinile”, a spus noul manager al județului.

  Consilierul Adrian Ștef l-a felicitat pe noul manager afirmând că tot este mai bine decât la Primăria Satu Mare unde city-managerul se cunoaște încă înainte de a fi avut loc concursul.

  Drumul spre Homoroade rămâne nereparat
  Tot în cadrul ședinței de ieri, președintele CJ, Pataki Csaba, a declarat că a solicitat Ministerului Administrației și Internelor să predea, cel puțin temporar, către primării, drumul spre Homoroade, însă răspunsul a fost negativ.

  De asemenea, la solicitarea consilierului Adrian Ștef s-a vorbit și despre soarta Olimpiei. Acesta a ridicat problema Olimpiei și a cerut ca actualii consilieri locali să-și asume responsabilitatea ca ”Olimpia să nu moară”, adăugând că la club mai sunt încă probleme cu salariile.

  Președintele Pataki Csaba a precizat că la următoarea ședință de Consiliu Județean va fi supusă la vot modificarea statului de funcții din cadrul clubului precum și suma care urmează să fie alocată de Consiliul Județean. ”Totul depinde doar de consilierii județeni. Săptămâna viitoare se va decide la nivel de grupuri, și se va vota la următoarea ședință”, a mai spus Pataki.

  Cu toate că ședința a fost destul de încărcată, cu circa 25 de puncte pe ordinea de zi, s-a pierdut mai bine de o oră de vreme cu discuții interminabile privind organigrama Muzeului Județean care, în cele din urmă, a fost votată în forma sa inițială.

  Ioana Simion  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img