More


  Radu Roca, președinte interimar al Organizației Municipale PSD Satu Mare

  - Advertisement -

  14797549_634333556747662_721694361_n

  Consilierul municipal Radu Roca va asigura interimatul la conducerea Organizației Municipale a PSD Satu Mare. Radu Roca ocupa până acum funcția de președinte executiv și a primit mandat de a conduce organizația până la organizarea viitoarei conferințe municipale.

  Întrunit joi seara, 20 octombrie 2016, Biroul Politic al Organizației Municipale PSD Satu Mare a luat act de demisia domnului Dorel Coica din funcția de președinte și l-a desemnat președinte interimar pe domnul Radu Roca, stabilind și strategia pentru campania electorală și alegerile parlamentare din luna decembrie.

  ”Domnul Radu Roca cunoaște foarte bine organizația municipală și are rolul de a dinamiza și mobiliza activitatea acesteia în perioada următoare. Îi mulțumim domnului Dorel Coica pentru ceea ce a făcut pentru partid în ultimii ani. Domnul Radu Roca are în spate o echipă de membri cu experiență dar și foarte mulți tineri, de care sunt convinsă că vor face o treabă foarte bună în municipiul Satu Mare”, a declarat președintele organizației județene a PSD Satu Mare, Aurelia Fedorca.

  Componența Biroului Politic a rămas neschimbată.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img