More


  Razie de amploare a polițiștilor sătmăreni pe strada Ostrovului

  - Advertisement -

  14696969_630314847149533_617728984_n

  Ieri dimineață, între orele 06:00 – 10:00, peste 40 de poliţiști din cadrul Poliției Municipiului Satu Mare, din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale și ai Serviciului Criminalistic, au desfășurat o acțiune preventivă pentru combaterea infracțiunilor contra patrimoniului, în zona Ostrovului din municipiul Satu Mare.

  Pe lângă activitățile specifice de legitimare/identificare de persoane, s-a urmărit respectarea legislației referitoare la normele de conviețuire socială, la regimul domiciliului și de evidență a persoanelor, dar s-a urmărit și prinderea unor persoane bănuite de comiterea unor infracțiuni, identificate anterior.

  Astfel a fost prins un tânăr de 29 de ani din Satu Mare, identificat ca fiind principalul bănuit în comiterea unui furt în noaptea de 30 septembrie – 1 octombrie, care profitând de portierele neasigurate ale unui autoturism parcat pe strada Eugen Lovinescu din municipiul Satu Mare, ar fi sustras din interior un telefon mobil în valoare de aproximativ 1.000 de lei. Fiind recidivist, față de acesta s-a luat măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare cu propunere de luare a unor măsuri preventive.

  Un alt bărbat de 40 de ani din Satu Mare, bănuit de furtul unui telefon mobil de la o femeie care circula cu un mijloc de transport în comun, a fost prins cu ocazia acțiunii. Acesta, în data de 27 septembrie, în jurul orei 17.50, ar fi profitat de aglomerația din autobuz și de neatenția victimei și i-ar fi sustras telefonul mobil, estimat la valoarea de 2.500 lei.

  Ambele infracțiuni fac obiectul unor dosare penale înregistrate și aflate în instrumentarea polițiștilor judiciariști sătmăreni.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img