More


  Să vină Steaua la Satu Mare!

  - Advertisement -

  Cupa României: Avântul Reghin- Olimpia Satu Mare 0-3 ( 0-1)

  În faza următoare a competiției galben-albaștrii vor întâlni o echipă din prima ligă

  1471507723b5098c39

  Olimpia a reușit să câștige clar la Reghin, 3-0, și să se califice pe tabloul principal al Cupei României. Galben-albaștrii vor întâlni în faza următoare o echipă de prima ligă. Așa cum a promis după partida de sâmbătă cu Dunărea Călărași, antrenorul Bogdan Andone a menajat câțiva dintre jucătorii care au dus greul în primele zece etape din Liga a 2-a. Dar chiar și cu Villand, Kanalos, Takacs, Bura, Erdei sau Faur în teren, Olimpia și-a dominat adversarul din liga a 3-a și s-a impus cu 3-0 prin reușitele lui Panămin 33 din penalty, Heil min 55 ( după centrarea lui Pană) și Faur în prelungiri, min 90+2. Din păcate însă Krausz a fost eliminat în minutul 80 după ce a încasat al doilea galben și va lipsi sâmbătă în campionat în partida cu Unirea Tărlungeni.

  FC Olimpia: Șuta – Duruș, Fl. Mureșan, Heil, Iuhas- Villand, Pană (60 Takacs), Tudoran (74 Erdei), Krausz-Faur, Kanaloș (81 Bura).

  Alte rezultate din Cupă din meciurile de ieri:
  Dinamo II – Dun. Călărași 2-0
  J.București – Clinceni 0-2
  Nouva Mama Mia Becicherecu Mic – UTA B. Doamnă 2-1
  ASU Poli Timișoara – Șoimii Pâncota 6-1 ( meci arbitrat de Szabolcs Kovacs din Carei)
  Aerostar Bacău – F. Suceava 0-1
  Popești Leordeni – CS Balotești 0-1
  N.Sebiș – Luc. Oradea 0-2
  Metalurgistul Cugir s-a calificat la masa verde. Faza următoare a Cupei României se va juca pe 26 octombrie.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img