More


  Spitalul Județean caută 15 medici pentru a-i angaja

  - Advertisement -

  spital-judetean-satu-mare

  Spitalul Județean de Urgență Satu Mare face angajări căutând medici. În acest sens, recent au fost scoase la concurs 15 posturi de medici în cadrul spitalului la diferite specialități.

  Astfel, va fi organizat un concurs pentru ocuparea a două posturi de medic anestezist la Terapie Intensivă, un post demedic radiolog pentru Laboratorul de Radiologie din Tășnad, trei posturi de medici la Urgențe, un post de medic pediatru, tot la Urgențe, un post de medic în specialitatea diabet și boli metabolice, un post de medic hematolog pentru policlinică, un post de medic oftalmolog pentru secția Oftalmologie, două posturi de medici cu specialitatea obstetrică-ginecologie pentru Maternitate, un post de medic cu specialitatea medicină internă, un post de medic pediatru, ambele pentru Tășnad, precum și un post de medic de medicină de urgență pentru Urgențele spitalului din Tășnad.

  La concurs se pot prezenta medici specialiști sau primari confirmați în specialitatea respectivă, rezidenți aflați în ultimul an de pregătire la postul pentru care optează.

  Înscrierile la concurs se pot face până în data de 24 octombrie, data concursului urmând a fi anunțată ulterior, dar nu mai târziu de 10 ianuarie.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img