More


  Tir răsturnat pe șoseaua de centură a municipiului Satu Mare

  - Advertisement -

  tirul

  Un TIR s-a răsturnat ieri dimineaţă pe centura Sătmarului, care face legătura între Lazuri şi Dorolţ. Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Satu Mare, Răducu Silaghi a declarat că şoferul unui TIR nu a adaptat viteza la condiţiile de drum şi într-o curbă s-a răsturnat. Nimeni nu a fost rănit, au rezultat doar pagube materiale. Circulaţia rutieră a fost blocată pe centura respectivă, traficul fiind deviat pe ruta str. Bariţiu – Lăcrimioarei – b-dul Aurel Vlaicu.

  Tir-ul răsturnat pe șoseaua de centură, în apropiere de Dorolț, avea la volan un șofer turc. Da fapt, mastodontul era înmatriculat în Turcia și era încărcat la maxim cu marfă. Tir-ul s-a răsturnat de-a curmezişul pe șosea. Într-o curbă, mastodontul a ieșit de pe asfalt și, încercarea șoferului de a-l redresa, a dus la răsturnarea acestuia. Noroc că din sens opus nu a venit nimeni în acel moment că altfel se putea produce o tragedie.

  Șoferul a fost dus la Spitalul Județean, fiind în șoc hipotermic. Din fericire nu a fost rănit, iar polițiștii spun că avea alcoolemie zero.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img