More


  Toamna asfaltărilor la Moftin

  - Advertisement -

  moftin

  Primarul din Moftin are planuri peste planuri pentru comuna pe care o administrează. Multe dintre ele sunt deja realizate și foarte vizibile iar altele așteaptă să fie realizate.

  “S-au realizat 11 KM de asfaltări între localitățile Moftinul Mic,Moftinul Mare și Domănești, adică s-a realizat aproximativ 65%. Urmează să se facă podurile de acces la proprietăți, șanțuri betonate, mai sunt străzi care urmează să fie făcute. Deocamdată sunt oprite lucrările de Minister din cauza lipsei fondurilor, cel puțin ce s-a realizat până acum va fi decontat,” a declarat David Gheorghe,primar Moftin.
  O altă investiție importantă sunt drumurile agricole de extravilan 125, fostul 125, aproximativ 9 km de drum împietrit în extravilanul localităților Moftinul Mic și Moftinul Mare, o investiție care va servii când se va finaliza undeva în următoarele 6-7 luni, iunie 2017, peste 2 mii de hectare de teren agricol și sute de proprietari vor avea acces și vor beneficia de investiție.

  “De asemenea sunt aproape gata extinderea canalizării Moftinul Mic, încă aproape 6 km. Se dorește terminarea localității și apoi se încearcă să se lucreze și la localitățile învecinate, Moftinul Mare și Domănești. Este un obiectiv serios pentru comuna noastră, având în vedere că este o stație de epurare de mare capacitate,concepută pentru a deservi toată comuna.Avem o documentație înaintată la Compania Națională de Investiții pentru reabilitare Cămin Cultural Domănești, așteptăm un rezultat și mai avem câteva proiecte pe rol la care așteptăm noi sesiuni de finanțare pentru a licita si pentru a găsi o soluție de a fi rezolvate,” a mai spus David Gheorghe,primar Moftin.
  Raluca Jofi  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img