More


  Vicepremierul Vasile Dîncu, în vizită la Draxlmaier Satu Mare

  =

  001

  Vicepremier şi Ministru al Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, Vasile Dîncu, a vizitat compania Draxlamaier Satu Mare în după-amiaza zilei de 25 octombrie. Din delegaţia oficială au mai făcut parte prefectul Județului Satu Mare, Radu Bud, viceprimarii Doina Feher și Adrian Albu, precum și Ovidiu Ganț, deputatul Forumului Democrat al Germanilor din România.

  Oficialii au fost întâmpinaţi de Sorin Ghiță, directorul tehnic al companiei, care i-a însoţit într-un tur al fabricii. Acesta le-a arătat facilitățile de care dispune fabrica din Satu Mare şi le-a prezentat planurile de dezvoltare ale companiei Draxlmaier în regiune în viitorul apropiat. „Ne simțim onorați de prezența domnului vicepremier şi a celorlalţi oficiali în fabrica noastră. Suportul autorităţilor a constituit dintotdeauna un aspect important în dezvoltarea pe care compania o are în România şi ne bucurăm că putem conta pe această colaborare şi în viitor. Avem mereu noi și noi proiecte pentru realizarea cărora căutăm mereu noi angajați. Oferim pachete salariale atractive și condiții bune de muncă”, a declarat Sorin Ghiță, directorul tehnic a companiei sătmărene.

  Viceprim-ministrul Vasile Dîncu a apreciat modul în care a evoluat investiţia dezvoltată de Draxlmaier în regiune. „Prima dată am fost aici în urmă cu 12 ani şi am văzut că s-au schimbat foarte multe, există acum nuclee ale unui proces de inovaţie 2.0. Fabrica a trecut la o fază în care apare creativitatea, apar proiectele noi, ceea ce conferă durabilitate. Cred că aceste tipuri de investiţii sunt cele mai solide şi noi, Guvernul, sprijinim un asemenea proiect pentru că înţelegem că avem alături un partener serios”, a afirmat vicepremierul Vasile Dîncu.

  DRÄXLMAIER Group este un furnizor de componente auto de talie internațională cu sediul central în Germania, având peste 60 de locații în mai mult de 20 de țări. Compania are, în prezent, aproximativ 55.000 de angajați în întreaga lume. Datorită muncii și capacității lor de inovare, DRÄXLMAIER Group a ajuns lider în domeniul tehnologic pentru segmentul premium de automobile.

  Inventatorul cablajului specific fiecărui client, DRÄXLMAIER Group a patentat inovații în domeniul sistemelor de condus convenționale și alternative, precum și în domeniul componentelor electrice și electronice. Printre acestea se numără sistemele de cablaj și cele de baterii de înaltă tensiune. Ca lider de piață în crearea interioarelor pentru automobilele premium, DRÄXLMAIER Group furnizează console centrale, borduri și uși, precum și module de cockpit. În 2015, DRÄXLMAIER Group a realizat o cifră de afaceri de 3,7 miliarde de euro.

  Printre clienții noștri se numără Audi, BMW, Cadillac, Jaguar, Land Rover, Maserati, Mercedes-Benz, Porsche, Tesla și Volkswagen.

  Cristian Stan  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img