More


  Victorie cu emoții!

  - Advertisement -

  basc

  Baschetbalistele de la CSM Satu Mare au obținut o victorie chinuită sâmbătă seara în etapa a 2-a a Ligii Naționale. Fetele lui Araujo au câștigat, nu fără emoții, 63-57 duelul cu nou promovata Poli Iași.

  După un început promițător de meci în care sătmărencele s-au distanțat rapid la 10 puncte a urmat un sfert doi mai slab. Poli Iași a preluat conducerea în minutul 14 la 20- 21 și doar forma bună a cuplului Tavic-Baltic în atac și determinrea în defensivă a lui Wittington au făcut ca la vestiare să se intre într-un avantaj oarecum liniștitor 35-25.

  În partea secundă americancele oaspetelor, Simmons, Johnson , Mosley și Adams ne-au dat serioase bătăi de cap și în ultimul minut Poli s-a apropiat chiar la patru puncte pe tabelă. Până la urmă Orosz & co au gestionat bine ultimele secvențe și au câștigat în aplauzele unui public generos, revenit din nou la sală după doi ani de pauză forțată!

  Victoria rămâne victorie dar trebuie să recunoaștem că încă jocul suferă și multe fete parcă nu-și găsesc locul în angrenajul gândit de Jose Araujo…O surpriză plăcută cuplul sârbo-bosniac, Baltic-Tavic în vreme ce Orosz, Tarța și mai ales Reed au rămas datoare publicului. Peste toate, cea mai eficientă a fost Wittington cu 9 puncte și 12 recuperări.

  Urmează deplasarea pe terenul campioanei, la Sepsi Sfântu Gheorghe peste o săptămână.

  Alte rezultate:
  ACS BC Sirius Tg Mures 51:80 Olimpia CSU Brasov
  CS Municipal Targoviste 49:36 ACS Sepsi SIC
  CS Municipal Satu Mare 63:57 Politehnica National Iasi
  CS Phoenix Galati 68:59 CSBT Alexandria
  Univ Goldis ICIM Arad 71:75 Universitatea Cluj-Napoca  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img