More


  A vrut să spargă un bancomat. Acum e arestat

  - Advertisement -

  a-vrut-sa-sparga-in-bancomat

  Un tânăr a vrut să spargă un bancomat dar a fost prins de polițiști. Astfel, luni noaptea, în jurul orei 03:20, Poliția Municipiului Carei a fost sesizată telefonic de către un agent de securitate al unei societăți specializate de pază, despre faptul că în urma declanşării sistemului de alarmare al unui  bancomat amplasat în incinta unui  magazin din Carei,  a  surprins în preajma  bancomatului o persoană cu fața acoperită, dar care a reușit să părăsească  zona.

  În scurt timp patrulele mixte formate din polițiști și jandarmi, având la bază semnalmentele descrise de agentul  de pază,  au reușit să-l prindă  pe cel în cauză pe  o stradă din localitate, stabilind că este un bărbat de 28 de ani din Ciumești.

  Cazul a fost preluat de poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Carei, care au constatat faptul că bărbatul identificat  se află sub control judiciar pentru furturi comise în comuna Ciumeşti în cursul lunii septembrie 2016.

  În baza probatoriului administrat, poliţiştii  l-au reținut pe cel în cauză, pentru tentativă la furt calificat,  pentru 24 de ore, urmând  să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Carei cu propunere de schimbare a măsurii controlului judiciar cu măsura arestării preventive.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img