More

    Accident rutier în localitatea Apa

    Polițiștii Serviciului Rutier Satu Mare au intervenit luni în jurul orei 14.20, la un eveniment rutier, produs pe Drumul European 81, între localitățile Iojib și Apa, județul Satu Mare, soldat cu rănirea ușoară a unei persoane.Din verificările efectuate la fața locului, polițiștii au stabilit faptul că un bărbat de 39 ani, din localitatea Orașu Nou, conducând un autotren pe Drumul European 81, pe fondul conducerii pe contrasens, a intrat în coliziune cu un autoturism condus de o tânără de 21 ani, din Medieșu Aurit, care nu a respectat semnificația indicatorului STOP la intrarea pe Drumul European 81, de pe un drum lateral.

    În urma impactului, autotrenul încărcat cu lemne s-a răsturnat pe suprafața carosabilă. De asemenea a rezultat rănirea ușoară a bărbatului care conducea autotrenul.

    Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ, totodată le-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză cercetările continuă, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE