Artistul Petrică Mureșan a reușit să atingă sufletele românilorpetrica-muresan

Renumitul cântăreț de muzică populară Petrică Mureșan, din județul Satu Mare, a uimit aproape o țară întreagă. Acesta a lăsat deoparte îmbrăcămintea tradițională, și a cântat o melodie din suflet, pentru suflete. Cântecul a fost compus de Vali Doagă, care prin cuvintele înșirate pe hârtie a reușit să sensibilizeze prin sinceritate și simplitate.

Cântecul este alt gen decât cel cu care am fost obișnuiți până acum, artistul încercând să transmită, cu sinceritate, un mesaj despre ceea ce simte, mesaj în care se pot regăsi oameni din toate categoriile sociale.

”Am muncit mult ca să fie cu totul altceva pentru că, cum cânt mult folcor, vocea mi se duce mai multe spre folcor. Au fost multe ore de muncă în studio, ca să reușesc să fiu eu, să fiu sincer, să transmit. Piesa e un cântec cu mesaj, și sper să le placă sătmărenilor, și nu numai”, a spus Petrică Mureșan.

Alături de videoclipul nou lansat, artistul a adăugat un text în care a descris pe scurt semnificația cântecului, dar și a videoclipului:
”Primele emoții muzicale le-am trăit alături de ea, chitara mea. Astăzi, am reușit să finalizez prima melodie în duet cu ea. Câteodată parcă, e bine să răscolești amintiri. Aștept părerile voastre!”

Întreg videoclipul a fost filmat în municipiul Satu Mare, artistul încercând să arate toate părțile frumoase ale orașului. Acesta a spus că încearcă să filmeze doar în județul Satu Mare deoarece îi este cel mai drag.

Petrică Mureșan a mărturisit că mai pregătește câteva surprize pentru sătmăreni, însă nu le poate dezvălui încă. În continuare vă redăm o parte din cântecul acestuia:
”Câteodată râd, câteodată plâng/ Câteodată am sau n-am niciun gând/ Câteodată plec doar ca să mă-ntorc/ Câteodată fug de prea mult noroc/ Câteodată spun, câteodată tac/ Câteodată n-am chef nimic să fac/ Câteodată nu știu care-i rostul meu/ Și cred că sunt altul, dar mereu sunt eu.”

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts