More


  Azi începe campania electorală pentru parlamentare

  - Advertisement -

  alegeri

  Campania electorală pentru alegerile parlamentare din data de 11 decembrie începe astăzi. La Biroul Electoral de Cicumscripție nr. 32 Satu Mare s-au înscris nu mai puțin de 11 partide. Pe lângă cele consacrate, o parte dintre partide sunt nou înființate, în timp ce altele au fost scoase de la naftalină.

  Astfel, UDMR, prima formațiune politică ce a depus listele la BEC, are pe primul loc la Senat pe Turos Lorand, urmat, pe a doua poziție, de Gunthner Tiberiu. Pentru Camera Deputaților lista este deschisă de Magyar Lorand, urmat de Erdei D. Istvan și Mihai Găman.

  PSD îi are ca și candidați la Senat pe Gabriel Leş urmat de Gheorghe Marincaş, iar la Camera Deputaţilor pe Ioana Bran și Octavian Petric.

  PNL îi propune ca și candidați pe Adrian Albu și Ileana Blidar, la Senat, iar la Camera Deputaților, pe primele două poziții se află Romeo Nicoară și Emilia Enătescu.

  ALDE îi are la Senat pe Marcela Papici urmată de Pinter Joszef, iar la Camera Deputaților pe Ovidiu Silaghi și Adrian Ștef pe primele două locuri.
  PMP îi are candidați pe Csaki Csongor și Petru Sfitlic, la Senat, și pe Ioan Opriș și Marian Ambrozie, la Camera Deputaților.

  Partidul România Unită (PRU) are la Senat, pe primul loc, pe Florica Marchiș, urmată de George Filip, iar la Camera Deputaților, pe primul loc se află Vasile Ciocan, urmat de Sergiu Pop.

  Uniunea Salvați România (USR), candidează pentru prima dată la Satu Mare având candidați la Senat pe Anca Sabou și Eduard Oros, iar la Camera Deputaților, pe primele două locuri se află Mihai Racu și Adrian Bratosin.

  Partidul Noua Românie (PNR) îi propune alegătorilor sătmăreni la Senat pe Cristian But și Ioana Coman, iar la Camera Deputaților pe Andrei Pașca și Teodora Rovas.

  Partidul România Mare (PRM) îi are candidaţi la Senat pe Daniel Ioan Bumb, iar la Camera Deputaților pe Denis Ionel Pop și Vasile Marius Hosu.
  Partidul Ecologist Român (PER) îi propune electoratului sătmărean pe Elena Ciorba și Dan Nicolae Burulea, la Senat, și pe Ioan Buda și Rodica Bădescu la Camera Deputaților.

  În fine, Alianța Noastră îi are la Senat pe Daniela Sima și Ionel Chircu, iar la Camera Deputaților pe Petrică Buimagă și Mihaela Neagoe.
  Campania electorală va dura până sâmbătă, 10 decembrie, la ora 7.00, iar urnele vor fi deschise duminică, la aceeași oră.

  Cristian Stan  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img