Becali a anunţat echipa pe care Reghecampf o va folosi cu FC Zurichreghecampf-steaua-de-amorim

Gigi Becali a dezvăluit că Laurenţiu Reghecampf va face un experiment chiar împotriva lui FC Zurich, meci foarte important pentru calculele calificării în primăvara Europa League. William De Amorim ar urma să fie folosit pe postul de atacant.

Steaua suferă crunt în atac, în acest sezon, în ciuda investiţiilor masive făcute în perioada de transferuri. Niciuna dintre variantele încercate de Reghecampf în atac n-a dat randamentul aşteptat. Este motivul pentru care Reghecampf riscă şi încearcă un experiment chiar la meciul cu FC Zurich, partidă pe care Steaua este obligată să o câştige pentru a mai spera la calificarea în primăvara Europa League. Gigi Becali susţine că William De Amorim va fi folosit pe post de atacant, iar locul lui în banda stângă ar urma să fie luat de Aganovic.

”Mâine o să vedeţi o surpriză, un nou atacant reprofilat. O să-l pună pe De Amorim atacant. Pe stânga joacă Aganovic. Şi Pintilii nu o să joace, Muniru o să fie în locul lui. O să joace repriza a doua, că nu ţine un meci. Golubovic nu prea ţine de minge. Dacă vede că nu ţine treaba, Reghe va schimba din mers. Vrea pe cineva care să ţină de minge, să dribleze, să facă o fentă. Reghe a făcut mereu invenţii, cu Ovidiu Popescu a ieşit bine, cu Aganovic iar a ieşit bine. Cred în artificiile lui”, a declarat ieri Gigi Becali la DigiSport.

Transferat de la Astra, William De Amorim a avut un început foarte bune în tricoul Stelei, cu gol la debut contra lui Dinamo. Pe parcurs însă, a avut o scădere de formă. Până acum, De Amorim a jucat 14 meciuri pentru Steaua, timp în care a reuşit două goluri şi două pase de gol.

Cum ar putea arăta Steaua cu FC Zurich: Niţă – Tamaş, Moke, Toşca, Momcilovic – Muniru, Bourceanu – Popa, Boldrin, Aganovic – De Amorim
FC Zurich – Steaua este programat joi, de la 22:05.

Astra – Plzen, ora 20:00
Șumudică: E extrem de important să nu pierdem cu Plzen, nu vreau să ne facem de rușine
Antrenorul echipei de fotbal Astra Giurgiu, Marius Șumudică, a declarat miercuri, într-o conferință de presă, că este extrem de important ca formația sa să nu piardă partida de pe teren propriu cu Viktoria Plzen de joi pentru că nu vrea să se facă de rușine în cupele europene.

“Ne așteaptă o partidă grea, o partidă de calificare. Dacă vom reuși să câștigăm mâine, atunci Plzen, într-o proporție foarte mare, nu mai are nicio șansă la calificare. Și atunci ne așteptăm la o prestație dârză din partea lor, mai ales că este și un moment de revanșă. Sper să avem aceeași abordare pentru că suntem pe o pantă ascendentă. Și sper ca mâine să nu pierdem, asta este extrem de important. Veți vedea o echipă a Astrei care își va da viața pe teren. Îmi doresc enorm de mult să nu ne facem de rușine în cupele europene. Vreau să aducem cât mai multe puncte României. Ăsta e obiectivul meu, peste cel de a ne califica în play-off. Iar acum depindem foarte mult și de meciul Romei de la Viena. Dacă Roma câștigă și noi luăm mâine trei puncte, atunci facem șase și avem șanse în continuare. Iar la ultimul meci poți să speri, pentru că vom întâlni probabil o echipă AS Roma deja calificată”, a spus ieri tehnicianul.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts