More

    Cleptomană din supermarket-uri

    Mama unui jandarm, care este în acelaşi timp şi soacra unei jandarmeriţe, a fost prinsă la furat în miercuri seara într-un supermarket din Satu Mare.

    Ofiţerii de pază din magazinul Lidl au observat-o pe femeie cum şi-a ascuns în buzunare diferite obiecte iar când a ajuns la casă au percheziţionat-o şi i-au scos produsele. Întreaga scenă a fost văzută de mai mulţi clienţi ai magazinului, la faţa locului fiind solicitată intervenţia unui echipaj de Poliţie, care a preluat cazul.

    Imediat, la market a ajuns şi fiul jandarm care a dus-o pe femeie acasă. Amimtim că aceeaşi femeie, alături de cuscra sa, au fost prinse la supermarketul Real, în anul 2012, cu produse în poșete și buzunare. Atunci, la faţa locului a ajuns un echipaj al IPJ Satu Mare, la solicitarea agenților de pază. Jandarmul ar fi încercat să le scape pe cele două femei. Poliția a confirmat că femeile au sustras bunuri în valoare de 48,84 de lei. La control, în poşete şi în buzunarele femeilor s-a descoperit că aveau ciocolată, pastă de dinţi, deodorant şi un îndulcitor.

    Prejudiciul a fost recuperat, iar pe numele celor două femei au fost întocmite dosare penale.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE