More


  Crucea Roșie distribuie mere

  - Advertisement -

  mere1

  Crucea Rosie Satu Mare împarte în această perioada mere persoanelor cu venituri mici.

  Merele vor aduce un plus nutritiv fiecărei mese servite, un supliment de vitamine pentru fiecare beneficiar al donaţiei. Cu toţii ştim cât e de important pentru organism să consumăm măcar un măr zilnic.

  “Merele sunt primite în baza unui regulament european, în colaborare cu APIA Satu Mare. Provin de la o fermă pomiculă de la Șomcuta Mare și o parte din ele de la o fermă pomicolă din județul Sălaj. Distribuim merele pensionarilor cu pensie mai mică de 450 de lei, copiilor care învață foarte bine dar au probleme financiare, familiilor cu mulți copii, asistaților de pe Ostrovului, voluntarilor Crucii Roșii. Sunt 25 de tone de mere și mai trebuie să sosească încă 10 tone” a declarat Rodica Borlan, director Crucea Roșie Satu Mare.

  Peste 8 tone de mere au fost deja distribuite asistaților social și persoanelor dezavantajate de pe Ostrovului, precum și voluntarilor de la Crucea Roșie. Pentru acesti oameni orice ajutor este binevenit.

  “Suntem bucuroși că am primit aceste mere. Copiilor le plac fructele, vom face prăjitură cu mere și, sigur, merele ne vor ajunge pentru o perioadă. Pentru noi orice ajutor, fie el cât de mic, este binevenit” ne-a spus o beneficiară.

  “ Distribuția se va face la noi la sediul Crucii Roșii, zilnic de dimineața de la ora 09.00 până la ora 16.00 . Pentru a ridica merele, beneficiarii trebuie sa prezinte buletinul iar pensionarii cuponul de pensie” a mai spus Rodica Borlan.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img