More


  Dari Lipău, Fortuna Căpleni și Crasna Craidorolț câștigă puncte la masa verde

  - Advertisement -

  dari

  Ședința de marți seara a Comisiei de disciplină din cadrul AJF Satu Mare a adus în atenție neregulile consemnate în fotbalul județean în etapele disputate la finalul lunii octombrie.

  Echipa din Halmeu s-a ales cu terenul suspendat pentru că un spectator a pătruns în incinta spațiului de joc și a lovit un adversar. Șvabii din Cămin pierd la masa verde la Căpleni pentru că au părăsit mai devreme terenul iar Căuașul a folosit un jucător ”pe fals” iar cei din Craidorolț au avut câștig de cauză cu contestația depusă…

  Iată deciziile luate:
  La jocul Halmeu-Dari Lipău, în minutul 86 jocul a fost întrerupt deoarece un spectator a pătruns pe teren și a lovit un jucător de la Lipău.

  Comisia a hotărât: omologarea rezultatului cu 3-0 în favoarea echipei din Lipău. Suspendarea doua etape a terenului din Halmeu și amendă de 200 de lei echipei gazdă pentru slaba organizare.

  La jocul Dacia Medieș- Someșul Oar a fost eliminat jucătorul Nagy Krisztian de la Oar pentru oprirea unui adversar dintr-o situație iminentă de a marca.

  Comisia a decis suspendarea pe o etapă a jucătorului Nagy Krisztian de la Oar.

  La jocul Viile Satu Mare- AS Livada a fost eliminat pentru cumul de galbene jucătorul Nagy Denis de la Livada. Acesta va sta o etapă.

  La același joc, jucătorul Șuta Nicolae de la Viile Satu Mare a fost eliminat pentru lovirea unui adversar cu talpa. Comisia l-a suspendat pe Șuta Nicolae pentru trei etape plus o amendă de 100 lei.

  La jocul Santău-Babța a fost eliminat jucătorul Repciuc Constantin de la Babța pentru cumul de galbene. Acesta va sta o etapă.

  La jocul Porumbești-Agriș a fost eliminat jucătorul Szemak Tamas de la Porumbești pentru oprirea unei faze iminente de a marca. Acesta a fost suspendat o etapă și amendat cu 45 de lei.

  La jocul Olimpia Căuaș-Crasna Craidorolț, disputat pe 16.10.2016, echipa din Căuaș a folosit un jucător sub o altă identitate. Comisia a hotărât: omologarea cu 3-0 a rezultatului în favoarea echipei Crasna Craidorolț.

  La jocul Fortuna Căpleni- Schwaben Cămin , echipa din Cămin a părăsit în mod nejustificat terenul de joc . Comisia a hotărât: omologarea rezultatului cu 3-0 în favoarea echipei Fortuna Căpleni. Echipa din Căpleni primește un ultim avertisment și amendă 200 lei pentru slabă organizare iar echipa Schwaben Cămin o amendă de 200 de lei pentru părăsirea terenului în mod nejustificat.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img