More

    De la nuntă, la spital

    Patru persoane, între care şi un copil de 10 ani, au ajuns, duminică, la spital după ce maşina cu care se întorceau din Satu Mare, unde fuseseră la o nuntă, s-a izbit de un copac la intrarea în Oradea, pe strada Matei Corvin.

    Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Bihor, comisarul Alina Dinu, accidentul s-a produs duminică în jurul orei 6.30 dimineaţa. Un timişorean de 50 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe direcţia Satu Mare – Timişoara, pe banda întâi, a pierdut controlul asupra direcţiei iar maşina a ieşit în decor, izbindu-se de un copac de pe partea dreaptă a sensului său de deplasare.

    “În urma accidentului rutier, un bărbat de 59 de ani, din comuna Săcălaz, judeţul Timiş şi o femeie de 49 de ani, din Timişoara, judeţul Timiş, ambii pasageri în autoturism, au suferit multiple leziuni, pentru îngrijirea cărora au fost internaţi în spital. Leziuni uşoare au suferit conducătorul autoturismului şi un minor de 10 ani, din Timişoara, pasager în autoturism”, a arătat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor.
    Toate cele patru persoane din maşină au fost transportate la Unitatea de Primire a Urgenţelor din Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Oradea, starea lor fiind stabilă.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE