DGASPC Satu Mare a împlinit 19 ani de existențădgsapc

Împlinirea a 19 ani de existență a Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Satu Mare a fost sărbătorită, ieri, într-un cadru festiv organizat la Filarmonica ”Dinu Lipatti”. Tot cu această ocazie a fost prezentat și un frumos spectacol atât pentru beneficiarii, cât și pentru angajații sau colaboratorii instituției.

19 ani de realizări
La eveniment a fost prezent viceprimarul municipiului Satu Mare, Doina Feher, dar și reprezentanți ai instituțiilor colaboratoare.

În deschiderea evenimentului, directorul DGASPC, Mariana Dragoș, a vorbit despre activitatea și realizările acestei instituții de la înființare și până în prezent, precum și despre ce trebuie făcut în viitor.

De asemenea, a mulțumit angajaților și colaboratorilor pentru activitatea lor prin care copiii și familiile provenite din medii defavorizate au putut beneficia de servicii de calitate care, în multe rânduri, au schimbat destine.

Spectacol de excepție
Apoi a început spectacolul, primii care au urcat pe scenă fiind dansatorii de la Loga Dance. A urmat un microrecital susținut la pian de Cristian Torja și Grațian Țimerman, elevi ai Liceului de Artă ”Aurel Popp”, după care cei prezenți au putut urmări o scenetă în limba maghiară prezentată de actori ai Teatrului de Nord.

În continuare, copiii talentați din sistemul de asistență socială care se află în plasament la asistenți maternali au prezentat un moment cultural artistic compus din muzică clasică, muzică ușoară și versuri.

Spectacolul a fost încheiat de folkista Georgeta Govor, nu înainte de un moment muzical prezentat de elevii Școlii de Arte Satu Mare. Demn de remarcat este și faptul că în holul Filarmonicii a fost organizată o frumoasă expoziție cu obiecte realizate de beneficiarii serviciilor DGASPC.

Cristian Stan

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts