Medalii pe bandă rulantă…14961298_1322664941100354_553945927_n

Nu mai e un secret pentru nimeni că la nivel de lupte greco-romane CS Cetate Heracle Ardud e deja o forță în țară.

Medaliile vin pe bandă rulantă la toate categoriile iar sportivii clubului sunt mereu apreciați la competițiile interne sau internaționale la care participă.

În weekend cei de la CS Heracle Ardud împreună cu cei de la Timișoara au făcut o echipă comună cu care au participat la Naționalele de la Arad.

A fost vorba de finala Campionatului Naţional la echipe juniori, la lupte greco-romane. O competiţie care a reunit cinci echipe printre care şi cea de la CS Heracle Timişoara – Ardud.

Iar din cei 8 luptători, 6 au fost sătmăreni. Este vorba de Lenard Berei, Marius Bulgăr, Mădălin Bulgăr, Gheorghe Dângă, Sandor Pek, Cristian Szabo. Sătmărenii au reuşit să câștige argintul în ciuda șicanelor încercate de organizatori. În drumul lor pentru medalii au învins Rapid Bucureşti, Botoşani, Slatina şi au pierdut cu echipa din Arad. Antrenorii care au făcut deplasarea , Tudor Barbul şi Claudiu Blaga.

Pentru luptătorii noştri urmează un turneu internaţional , la sfârşit de săptămână la Beregovo din Ucraina. Iar apoi în zilele de 18 şi 19 noiembrie, la Ardud se va desfăşura Campionatul Naţional de cadeţi.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts