More


  Pleacă Dinescu, vin doi muntenegreni

  - Advertisement -

  csampar

  CSM Satu Mare vrea să profite de această pauză competițională cauzată de jocurile echipei naționale și să-și întărească lotul, dar mai ales să caute să îmbunătățească relațiile de joc.

  Astfel, antrenorul Iuliu Varady a programat două partide amicale în această săptămână, una joi la Baia Mare cu Minaur și o alta sâmbătă acasă cu Politehnica Timișoara de la ora 13,30.

  Meciuri în care îi vom putea vedea la lucru și pe cei doi jucători din Muntenegru transferați în această săptămână de CSM Satu Mare. E vorba de Dusko Trifunovic, un jucător ce poate acoperi pozițiile de centru și inter și Marko Campar, un pivot . De remarcat că ambii sunt jucători ce au evoluat în loturile naționale ale Muntenegrului atât la juniori cât și la seniori. Odată cu venirea celor doi jucători ex-iugoslavi, CSM Satu Mare s-a despărțit de interul Laurențiu Dinescu. Acesta și-a manifestat dorința de a părăsi gruparea sătmăreană și a ales să se transfere se pare în străinătate.

  CSM Satu Mare va juca următorul meci de campionat pe teren propriu pe 12 noiembrie de la ora 13 cu liderul HCD Constanța.

  Altfel, lotul național de juniori U18 al României se va afla în această săptămână la Satu Mare. Naționala antrenată de Narcis Câtu are programate meciuri în Ungaria iar vineri seara se va antrena la Satu Mare în sala LPS.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img